Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Lux Fetish - Ham pentru sex pozitii multiple

New Lux Fetish - Ham pentru sex pozitii multiple

Hamul pentru Sex Fetish Fantasy va va da pozitia perfecta pentru placere de fiecare data!
Acest ham pentru suportul complet al corpului poate transforma instantaneu o intalnire erotica obisnuita intr-o noapte de exaltare si de experimentare.

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk

Preţ redus!
194,60 LEI

278,00 LEI

(preţ redus cu 30 %)


Hamul pentru Sex Fetish Fantasy va va da pozitia perfecta pentru placere de fiecare data!

Acest ham pentru suportul complet al corpului poate transforma instantaneu o intalnire erotica obisnuita intr-o noapte de exaltare si de experimentare. Cu Hamul pentru Sex, nu mai sunt necesare balansoarele masive de tavan, pernele pentru pozitii sau orice alt mobilier pentru sex. Pune-ti doar hamul pentru corp, prinde-ti partenera in el si pregatiti-va pentru pozitii incredibile si aventuri explozive!

Bucurati-va de toate avantajele unui balansoar ancorat pentru sex fara a avea de fapt un balansoar!
Hamul pentru Sex te ajuta sa iti sustii si sa iti manevrezi partenera fara efort, permitandu-va sa fiti mai apropiati si mai intimi ca oricand inainte! Pozitiile sexuale dificile nu mai sunt limitate doar pentru cei inzestrati si atletici sexual! Cu acest ham simplu peste-umar, poti controla miscarile iubitei tale si va puteti rasfata cu sex satisfacator, fara sa iti faci griji ca obosesti sau ca te suprasoliciti. Bucura-te de penetrare fara greutate, in orice pozitie ti-ai imagina, multumita curelelor rezistente pentru coapse si manerelor usor de prins de pe piept.

Trece pur si simplu picioarele partenerei tale prin curelele captusite pentru coapse, prinde manerele din cauciuc pentru piept si pregateste-te pentru cursa salbatica! Perna captusita pentru gat indeparteaza tensiunea de pe gatul si umerii tai, in timp ce curelele se ajusteaza pentru a se potrivi pentru majoritatea dimensiunilor.
Haideti, explorati-va cele mai profunde si cele mai dificile Fantezii Fetisiste.

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută