Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Cum comand ?

Am pus la dispozitie clientilor nostri mai multe moduri de contact cu magazinul nostru pentru a achizitiona produse sau a primi diverse informatii:

 

  • prin intermediul e-mail contact@maxman.ro, unde puteti sa ne scrieti tot ceea ce va intereseaza despre produsele noastre sau sa efectuati o comanda ferma cu posibilitatea noastra de a efectua un contact telefonic in vederea confirmarii comenzii.

 

  • prin intermediul cosului de cumparaturi prin care puteti sa adaugati intr-un mod rapid si explicit produsele dorite , cu o buna vizualizare a costurilor totale , ulterior avand posibilitatea de a fi contactati prin e-mail sau telefon de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii. Recomandam aceasta metoda de a cumanda datorita faptului ca atat Dvs cat si noi avem o evidenta clara asupra comenzilor effectuate iar ulterior puteti beneficia de diferite discount-uri.


Precizam ca toate datele personale oferite de dumneavoastra in scopul incheierii unei colaborari vor fi folosite strict in acest sens si nu vor fi divulgate unei terte parti pentru a se folosi in scopuri comerciale sau de interes comun.


AcasăAcasă

Cos  

(gol)

Caută