Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Servetel Renchu you | cutie 50 buc

Renchu you , este un servetel impregnate cu o solutie chinezeasca deosebit de eficienta pentru intarzierea ejacularii.

Daca vrei sa-ti satisfaci partenera ore in sir, nimic nu este mai potrivit decat Renchu you. Cu Renchu you, veti obtine de fiecare data performante sexuale nebanuite.

 

Pretul afisat este pentru o cutie cu 50 buc

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk


235,00 LEI


 

Pretul afisat este pentru o cutie cu 50 buc

 

Ce este ejacularea precoce?

Ejacularea precoce se refera la situatia cand barbatul nu poate sa duca un act sexual pana la capat, prin asta intelegandu-se ca ejacularea se produce mult prea repede de la momentul inceperii actului sexual.

De multe ori, ejacularea se intampla si inainte de penetrare, caz in care evident este ejaculare precoce.

Cauzele ejacularii precoce

Ejacularea precoce se poate intampla din diferite cauze, insa cel mai adesea este invocata lipsa experientei barbatuiui de a-si stapani ejacularea, lipsa experientei sexualte in general, cauze biologice.


Avand in vedere ca barbatul ajunge la punctul culminant al excitarii mult mai repede decat femeia, punct in care se intampla in general si ejacularea, acesta trebuie sa stie sa se controleze astfel incat momentul actului sexual sa se prelungeasca pana cand si partenera lui atinge acelasi nivel de excitatie si are orgasm.

Tratamente si remedii ejaculare precoce

Ejacularea precoce poate fi tratata, sau mai bine spus tinuta sub control, cu ajutorul multor medicamente de tip pilula, crema sau spray aplicate local, inainte de actul sexual iar unul dintre cele mai eficiente produse care exista pe piata romaneasca este :

Servetelul Renchu you

Renchu you , este un servetel impregnate cu o solutie chinezeasca deosebit de eficienta pentru intarzierea ejacularii.

Actiune : Daca vrei sa-ti satisfaci partenera ore in sir, nimic nu este mai potrivit decat Renchu you. Cu Renchu you, veti obtine de fiecare data performante sexuale nebanuite.

 

Indicatii: Se aplica cu 30 minute inaintea actului sexual, pe ata penisului, in stanga si in dreapta ei, evitandu-se a se atinge capul organului.

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută