Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Spirulina chinezeasca - fara cutia metalic

New Spirulina chinezeasca - fara cutia metalic

decat pungulita - fara cutie metalica


Capsula de slabit din alge marine

-Reduce grasimile si hraneste pielea

Reteta naturala, asimilare usoara,slabire fara riscuri

Dupa 20 de zile slabesti intre 6-15 kg.

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk


55,00 LEI


Capsula de slabit din alge marine. Alga salbatica, creste in lacul Cinhai si spre deosebire de Spirulina cultivata contine o puternica combinatie de substante extrem de rare si foarte valoroase pentru organismul uman.

Reduce grasimile si hraneste pielea

Reteta naturala, asimilare usoara,slabire fara riscuri

Dupa 20 de zile slabesti intre 6-15 kg.

Slabesti repede si reduci depozitele de grasime accumulate.

Efectul de slabire este vizibil din primele zile, dupa 20 de zile aspectul pielii se schimba vizibil, dupa 40 de zile capeti o noua infatisare, inlatura burta lasata,reduce depozitele de grasime, netezeste pielea si ii restabileste structura catifelata.

Microalgele se află undeva la hotarul dintre regnul vegetal şi cel animal, oferind avantaje nutritive unice. În stare deshidratată, pe lîngă clorofilă, în microalge mai găsim şi o bogată sursă de proteine, beta-caroten şi acizi nucleici, elemente pe care le conţin, de altfel, orice alte alimente, din carne sau vegetale. Cantitatea foarte mare de ARN şi ADN din microalge, mai ales din Spirulina platensis, justifică încrederea specialiştilor în calităţile de regenerare celulară şi încetinirea proceselor de îmbătrînire. Conţinutul bogat în acid gama-linoleic (AGL), ca şi de prostaglandină, face din spirulină un factor de sporire a imunităţii demn de luat în seamă, mai ales de către persoanele care duc lipsă de AGL.

Conform principiilor nutriţiei şi dietoterapiei chineze tradiţionale, spirulina are următoarele proprietăţi: mireasmă uşor sărată, energie răcoroasă, creşte secreţia de fluide de tip Yin, foarte nutritivă, detoxifiantă a rinichilor şi ficatului, îmbunătăţeşte calitatea sîngelui, curăţă vasele arteriale, inhibă dezvoltarea fungiilor, bacteriilor şi fermenţilor.

Prezentare: 60 de capsule

Administrare: 2 pastile pe zi dimineata cu jumatate de ora inainte de micul dejun

Nu se recomanda consumul de către: copii sub 16 ani, femei însarcinate, persoane cardiace, cu boli de rinichi, persoane hipertensive, cu diabet zaharat sau cu alte contraindicaţii.

Termen de garantie : 24 luni

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută