Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Maxman II Tablete

New Maxman II  Tablete

Tabletele Maxman II actioneaza la nivelul penisului,imbunatatind circulatia sangelui, marind pofta de sex si erectia pe intregul act sexual.

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk

Preţ redus!
47,20 LEI

59,00 LEI

(preţ redus cu 20 %)


Indicatii:

Tabletele Maxman II actioneaza la nivelul penisului,imbunatatind circulatia sangelui, marind pofta de sex si erectia pe intregul act sexual. Aceste tablete vin in ajutorul barbatilor ce doresc sa-si schimbe in totalitate viata sexuala, imbunatatindu-si performantele si nu numai si sunt create pe baza de plante,actioneaza pe aceleasi principii ca si Viagra,efectul lor fiind sensibil accentuat,simtindu-se imediat stimulatorii activi de la baza produsului,stimuleaza si imbunatateste erectia penisului,mentinand pana la finele actului sexual,veti reusi astfel sa penetrati mai puternic si mai adanc vaginul partenerei,satisfacand pe deplin.Potenta scazuta sau pierderea rigiditatii penisului la intrarea in vagin sau la scurt timp dupa aceasta,nu va mai fi problema in viata de cuplu.

 

Administrare:

Pentru performantele sexuale dorite,se recomanda uitlizarea unei tablete cu cel putin jumatate de ora inainte,nu provoaca efecte secundare.

O cutie contine 10 tablete x 3800 mg efect garantat.

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută