Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Vigour 300

New Vigour 300

Combate ejacularea precoce

Creste secretia de sperma

Imbunatateste performantele sexuale

Erectii mai ferme si de lunga durata

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk


66,00 LEI


De ce Vigour 300?

Pentru ca este 100% natural si:

vă ajută la erecţii de lungă durată de la care partenera dvs. va fi fascinată

previne ejacularea precoce şi vă conferă o încredere în dvs. mai mare

împiedică efectele senzaţiilor tari asupra penisului, prelungind astfel plăcerea sexuală şi orgasmul

amplifică plăcerea sexuală, prin care orgasmele devin şi mai intense

amplifică dorinţa sexuală, măreşte energia sexuală şi rezistenţa în pat, asigurându-vă orgasme multiple în timpul unui act sexual


De ce să cumpăraţi Vigour 300?
Este clar şi pentru noi, că dacă aveţi probleme, aţi încerca orice, numai ca să vă satisfaceţi partenera, să evitaţi situaţiile jenante şi să aveţi un organism sănătos.

Vigour 300 conţine doar plante medicinale şi substanţe naturale, nu conţine nici o substanţă sintetică.

Produsul nu poate fi considerat medicament, ingredientele sale naturale nu au niciun efect secundar. Poate fi luat cu siguranţă de către oricine.

Formula a fost concepută după un şir lung de cercetări, considerând proporţia corectă al ingredientelor. Componentele sale au efect sinergic.

Ingredientele sale ajută la funcţionarea inimii, are efecte pozitive si asupra diabeticilor, fata de celelalte produse pentru mărirea potenţei, care se găsesc pe piaţă.

Este un mare avantaj faţă de orice alt produs pentru mărirea potenţei, deoarece acesta poate fi folosit de oricine.

Comprimatele Vigour 300 sunt făcute după reţeta tradiţională a familiei doctorului chinez Du Giuquan si aduse mai multe imbunatatiri de specialistii din SUA. Ele sunt folosite de către bărbaţi atât pentru fortifierea potenţialului lor sexual, cât şi pentru îmbunătăţirea stării lor fizice. Dacă nu vă sunt recomandate pastilele prescriptibile de către doctori din cauza efectelor secundare ale acestora, atunci Vigour 300 reprezintă soluţia pentru dumneavoastra. Comprimatele Vigour 300 nu au nici un efect secundar, dar nu depăşiţi doza recomandată. Ingredientele speciale ale comprimatelor se absorb lent, nu încarca organismul, având astfel un efect de lungă durată pana la (2-3 zile).

Vigour 300 nu are efecte secundare Garantat, este un produs natural 100%

Vigour 300, potenţă sexuală din natură

Datorită ingredientelor sale, Vigour 300 nu încarcă organismul, spre deosebire de alte preparate produse în laboratoare; nu conţine nicio substanţă sintetică, ingredientele sale sunt 100% naturale.

Deoarece vorbim despre substanţe naturale, administrarea acestui produs nu este percepută de către organism ca fiind un fel de "intervenţie". Este vorba despre stimulanţi naturali şi simpli, care se absorb fără niciun risc, având efecte benefice pentru organism. Nu uitaţi: Vigour 300 nu este medicament! Vorbim despre un supliment nutritiv din ingrediente naturale.

 

CE CONŢINE Vigour 300 ?
Câteva ingrediente, prin care Vigour 300 obţine, ca acest preparat să aibă efect în organismul dvs. chiar şi timp de 3 zile fără să încarce organismul.

Ginseng (Radix Ginseng)
Rădăcina ginsengului asian a jucat un rol foarte important în medicina tradiţională chineză timp de 5000 de ani. Fortifică sistemul imunitar, stârneşte plăcerea sexuală, intensifică activitatea mintală, păstrează forţa vitală şi fortifică circulaţia sanguină. Cercetările făcute în America au arătat, că ginsengul măreşte productia spermei şi nivelul testosteronului la bărbaţi. Amplifică pofta sexuală la femei.

Ginsengul este folosit deja peste tot în lume ca un supliment alimentar. Este o experienţă generală, că amplifică activitatea mentală şi fizică. Chinezii spun, că ginsengul vindecă impotenţa, tensiunea arterială, anemia, artrita, problemele digestive, insomnia, oboseala, circulaţia sanguină insuficientă şi hipoglicemia (scăderea nivelului glicemiei în sânge). Cu stimularea glandelor endocrine ajută la absorbtia vitaminelor şi a mineralelor.

Radix Rehmanniae Praeparata
Ajută la revitalizarea corpului şi fortifică sistemul imunitar. Îmbunătăţeşte performanţa fizică şi mentală. Încetineşte procesul de îmbătrânire, este antistresant. Amplifică memoria, capacitatea de reproducere la bărbaţi şi diminuează ejacularea prematură. Ajută la reglarea menstruaţiei la femei.

Fructus Lycii
Este cunoscut în întreaga Asie ca un amplificator al poftei sexuale, iar în Europa este răspândit printre iubitorii nutriţiei sănătoase. Este un antioxidant puternic, bogat în vitamine şi minerale, dar trăsătura, pentru care este foarte cunoscut ca un aliment miraculos pentru bărbaţi, este capacitatea sa de a mări nivelul testosteronului la bărbaţi.

 

Administrare:
Dacă aveţi deja de mai mult timp probleme cu erecţia şi simţiţi, că vi s-a scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi Vigour 300 ca o cură. Asta înseamnă luarea unui comprimat regulat la 2-3 zile . Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinând prin asta un efect de lungă durată.

Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dvs. să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă la nevoie (cu 10-30 înainte de actul sexual)

Pastilele Vigour 300, folosite ca o cură, vă rezolvă problemele cu potenţa, scade timpul între actele sexuale. Este un mare ajutor în combaterea stresului şi al epuizării sistemului nervos, conferând astfel o imunitate mai mare atât mental cât şi fizic.

Pastilele Vigour 300, nu stimulează pofta sexuală la femei, dar ajută la îmbunătăţirea rezistenţei fizice şi mentale pentru acestea.

Atenţie:

Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

Citiţi cu atenţie prospectul!
Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!

Supradozajul este posibil numai în cazul, în care depăşiţi doza recomandată (1-3 comprimate in 24 de ore).
Condiţii de păstrare: feriţi de lumină directă şi de căldură.


O cutie contine 10 pastile

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută