Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Prezervative femeie

Prezervative femeie

1 cutie contine

 

2 buc prezervative femeie + 4 bucati prezervative barbati

Mai multe detalii

E-mail:
office@maxman.ro

YM: maxmanoriginal@yahoo.co.uk


39,00 LEI


 

Descriere

Prezervativul feminine este o foita poliuretica subtire, cu doua inele moi la fiecare capat. Unul dintre inele se fixeaza pe cervix, actionand ca o ancora. Celalalt inel, mai mare ramane in afara vaginului, acoperind perineul si labia partial in timpul actului sexual.

Aceste prezervative sunt noi pe piata romaneasca.
Datorita faptului ca nu sunt fabricate din latex, aceste prezervative pot fi combinate cu lubrifianti pe baza de ulei. Poate sa ramana inserat pana la 8 ore inainte de actul sexual dar trebuie scos imediat dupa. Unele femei considera ca inelul exterior cauzeaza discomfort in timpul folosirii. Prezervativele pentru femei nu ar trebui folosite in acelasi timp cu cele pentru barbati.


Prezevativul feminin asigură atât bărbaţilor cât şi femeilor o metodă mult mai sigură de protecţie împotriva BTS-urilor şi HIV, în comparaţie cu prezervativul masculin
Prezervativul este fabricat din poliuretan, un material mai subţire şi mai rezistent decât latex-ul. Este recomandat şi persoanelor alergice la latex.


Prezevativul feminin se încălzeşte mai repede la temperatura vaginului, oferind mai multă sensibilitate partenerilor. Inelul exterior stimulează clitorisul în timpul actului sexual.

Avantajele prezervativului feminin sunt: nu cauzează efecte secundare, nu produce reacţii alergice,nu interferează cu hormonii feminini,nu necesită examen fizic sau prescripţie medicală, este rezistent şi durabil

 

1 cutie contine: 2 buc prezervative femeie + 4 bucati prezervative barbati

Nu sunt comentarii.

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fiti inregistrat.

Cos  

(gol)

Caută